ف.ر
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشین خواهرم کیست تخمدان دارن و تازه ازدواج کردن دکتر گفته که یه ماه فرصت میدیم که حامله بشی بعد تخمدان رو بردارن آیا میشه کیست و خارج کرد بدون اینکه تخمدان آسیبی برسه؟روشی هس؟؟

سلام .بله میشه و خیلی مربوط به نوع کیست است

بهتره مدت بیشتری تلاش کنند برای بارداری یک سری ازمایش تومور مارکر هم بدهند

توکل برخدا
این کیست هردو تخمدان رو درگیر کرده درسته؟؟خدای ناکرده اگه به جایی برسه که مجبور بشن تخمدان رو بردارن هرجفتش و برمیدارن؟؟؟
ببخشید اشتباه اومد

بصورت صریح نگفته منشا کیست کدام تخمدان است .اگر قرار بر جراحی باشد ارجح لاپاروسکوپی اس به دست یک جراح لاپاروسکوپیست ماهر که حتی الامکان با کمترین اسیب به تخمدان انجام شود

توکل برخدا.....ممنونم ازشما
سلام علیکم .....خسته نباشین

توصیه میشه یکی دو ماه قرص جلوگیری مصرف کنید و ازمایش تومور مارکر بدید .من با جراحی سریع موافق نیستم

سلام....ینی یکی دوماه نباید حامله بشن؟؟؟
دکتر بهشون گفته باید عمل بشی و خواهرم رضایت داده که حامله بشی مشکلی هم پیش اومد مسیولیتش با خودشه.....امکان داره کیست بترکه؟مشکلی پیش نمیاد؟

توصیه من اینه که ازمایش کومور مارکر بدهند و بعد تصمیم گیری بشود

اگر اندومتریوما باشه احتمال پارگی کمه ولی اندومتریوما ایجاد نازایی میکنه

متاسفانه..آندومتریوز هستش......ممنونم از شما

دو سونوگرافی در چه فاصله زمانی انجام شده؟

فکر کنم حدود 7ماهی بشه....کیست گفتن از نوع شکلاتی هستش

کیست شکلاتی همان اندومتریوما است .

بله
توکل برخدا