m.k
عنوان :

عمل لیزر چند ضعف در یک چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام.
بنده در چشم راستم داریی نزدیک بینی 2 و آستیگمات 1.75 هستم
در چشم چپم دارای نزدیک بینی 2.25 و آستیگمات 1.5 و دور بینی 1 هستم
آیا با عمل لیزر چشم بنده درمان میشود؟ یعنی تمام عوارض به صورت کامل درمان میشوند؟؟ بخصوص چشم چپ که نزدیک بینی و دور بینی و آستیگمات را با هم دار ؟؟؟

با چه عملی مناسب و بهتر است از نظر تناسب با عارضه های چشم بنده؟
حدودا چقدر باید هزینه کنم تا کاملا درمان شوند چشم هایم؟

تشکر

با سلام
با یستی ویزیت حضوری انجام بشه و عکس پنتاکم از چشمتون گرفته بشه تا از روی اون دقیق گفت که قابل عمل هست یانه ،
هزینه عمل لیزیک حدود 2700هست