م.آ
عنوان :

بی حسی(ضعف خفیف و گز گز) دست و پای چپ

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام...
تقریبا یک ماه میشه که بصورت مقطعی دچار ضعف عضلات دست و پای چپ میشم(حالتی شبیه به خستگی بعد از فعالیت سنگین) و همزمان مشکلات معده از جمله سوزش سر دل و ریفلاکس و بعضا التهاب مری و متعاقبا مشکلات بلع و تنفس . به متخصص قلب و عروق مراجعه کردم و با گرفتن فشار و نوار قلب و اکوی قلب گفتن همه موارد نرماله... به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و بعد از گرفتن ام آر آی مغز و داپلر مغز و نوار عصب و عضله گفتن همه چی نرماله....
الان همچنان این مشکل رو دارم و میخوام بدونم آیا مشکل میتونه از تیروئید و کبد و دیابت و ... باشه ؟ و اینکه چه تخصص و چه آزمایشاتی لازم هست برای تشخیص قطعی؟

ضمنا تو آخرین آزمایشم قند 136 ، چربی tg 280 بوده
و tpo حدود 350 بوده و t3 , t4 , tsh تو محدوده نرمال.
Vit d هم 25

آقا 37 ساله ، وزن 76 قد 170

سابقه بیماری خاص نداشتم

با سلام. به نظر حملات عصبی دارید که حتما باید با روانپزشک در میان بگذارید. ضمنا برای قند بالا بایستی ویزیت غدد هم شوید

تشکر از پاسخ شما...
منظور بنده این بود که با توجه به اینکه علائم تا حد زیادی نگران کننده هستند ، اولویت با کدام تخصص میباشد و کدام اقدامات پاراکلینیکی میباشد؟
ضمن اینکه استرس و فشار عصبی می تواند عامل بسیاری از بیماری ها باشد ، در این مورد خاص (ضعف و گزگز سمت چپ بدن) مجموعه سیستم گوارشی(معده ، صفرا و کبد و لوزالمعده و ... ) را میتوان دخیل دانست؟
آیا این نوع عارضه در اختلال کارکرد گوارش یا غدد ، عارضه شایعی هست؟
سپاس