ب.س
عنوان :

رشد وزنی و قدی

فوق تخصص گوارش کودکان
باسلام دخترم سه سال و دو ماهش هست با وزن تولد2*****900 و قد 47 الا ن 12500 و قد98 هست وزنش خیلی کند پیش میره تمام آزمایشاتشم خوب بوده خدا رو شکر، فقط چی بهش بدم رشد کنه و اینکه قدش خوبه یا نه

وزنش برای سن کم هست
که سیر وزن گیری باید با توجه به کارت رشد بررسی شود و اقدامات لازم انجام گردد

ممنون وزنش چی خانوم دکتر بکو اکتین بدم بهش

بررسی قد و وزن همیشه باید با توجه به سیر قبلی در کارت رشد انجام شود