م.ن
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت شما، میخواستم بدونم مزوتراپی برای درمان ریزش مو و دراومدن موها اثری داره یا نه؟

باسلام
بله یکی از راههای درمانی ریزش موی ارثی مزوتراپی است

پس موثرهست، بنده برای ریزش موهام و کم پشت شدنشون میخواستم مزوتراپی انجام بدم ولی تردید داشتم ، خواستم مطمئن بشم از این کار، ضمن اینکه اثراتش دائمی هست؟ تا چه مدت باید این کار رو انجام داد؟

جواب این سوالات بستگی به علت یابی پزشک معالج تان و اینکه تشخیص شان چیست دارد