س.ر
عنوان :

بالا بودن سی پی کی

متخصص بیماری های کودکان
سلام
خواهرزاده من 5سالشه و مدتیه که خیلی اتفاقی با یه آزمایش متوجه شدیم سی پی کی و آلدولازش بصورت قابل توجهی بالاست

سلام.این دوتا ازمایش هایی نیستن که اتفاقی چک کنیم.مشکل و شرح حال کودکتون رو ذکر گمید.

سلام مجدد
راستش خواهرزاده من هیچ گونه علائمی نداره این آزمایشاتم خیلی اتفاقی از گرفتیم یهو دیدیم سی پی کی و آلدولازش بالاس الان سی پی کی ش 12000 هستش واقعا نگرانیم باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟

سلام.اگرهیچ علامتی ندارن شاید مشکلی نباشه اصلا.یکباردیگه تکرار کنید.
سی پی کا باید درشرایط ریلکس اندازه گیری شه.اکر بچه خیلی دست ومابزنه یا سابقه اخیر ضربه یاحتی تزریق داشته باشه ممکنه به طور کاذب بالانشون داده بشه.
اگر مجدد بالابودن به یک فوق غدد کودکان یا اعصاب کودکان مراجعه کنید.ولی باز بعید میدونم پزشوی بدون هیچ علامتی این ازمایشاتو خواسته باشه.

سلام. خواهرمن بخاطر اینکه دخترش نسبت به هم سن و سالهاش یکم درشت تر و قدبلندتربود بچه رو برد پیش دکتر و ازش خواست یه آزمایش کلی براش بنویسه اون دکتر هم این سی پی کی و آلدولاز رو براش نوشته بود درواقع خیلی اتفاقی بود همه چیز وقتی جواب آزمایش رودیدیم که سی پی کی ش 4000بود و آلدولازش هم بالابود وحشت کردیم دکتر مغز و اعصاب بردیم گفت برید پیش دکتر قهوه چی واسه نوار عصب عضله وقتی دکتر قهوه چی خواهرزادم رو معاینه کردن گفتن این بچه عضلاتش مشکلی نداره چرا الکی اذیتش کنم و نوار عصب ازش بگیرم گفت برید همینجا آزمایشگاه مرکزطبی کودکان و آزمایشو تکرارکنید همین کاروکردیم و جوابش که اومد دیدیم سی پی کی ش اومده پایین و شده 2500 گفت یک ماه دیگه دوباره بیاید و آزمایشو تکرارکنید خواهر من برگشت شهرستان و همین چندروز پیش همونجا دوباره آزمایشو تکرارکردن اما اینبار سی پی کی شده 12000و این دوباره مارو وحشت زده کرده نمیدونیم واقعا باید چیکارکنیم
یکی میگه شاید کبدش مشکل داره یکی میگه عضله ش مشکل داره هرکی یه چیزی میگه توروخدا کمکمون کنید ما باید چیکارکنیم ؟؟؟ یکی از دکترا که خواهرمو خیلی ترسونده و گفته شاید دیستروفی داشته باشه که اگر این باشه توی 13 سالگی علائمش نمایان میشه ما واقعا داریم نابود میشیم

بله تو مشکلات عضلانی و دیستروفی انقدر بالامیره.پس اگر تکرار سده و جواب صحیح هست بررسی ژنتیکی ژن دیستروفین و بیوپسی عضله رو توصیه میکنم.

خاهرتون تهران میتونند بیان؟

واااای بیوپسی عضله واسه بچه 5 ساله خیلی سخته خواهرم دق میکنه بله میتونه بیاد تهران اون هرکاری لازم باشه انجام میده برای پی برون به مشکل بچه ش این نمونه برداری عضله چطوری انجام میشه سخته نه خانم دکتر؟ راه دیگه ای جز نمونه برداری نیست؟

یا این یا بررسی ژنتیکی.
تو نشستن و برخاستن مشکلی نداره؟

اصلا هیییییچ یعنی دکترا از همین تعجب کردن که کوچیکترین مشکلی نداره و کاملا سرحاله
اون بررسی ژنتیکی که اشاره کردین همون آزمایش خون هست که به آزمایش ژنتیک معروفه؟ با اون معلوم میشه مشکل از کجا میتونه باشه؟ یا حتما باید نمونه برداری هم بشه؟

مراجعه کنید به ایشوایشون .استادمن بودن.و جواب رو ب من هم لطفا اطلاع بدین

خانم دکتر بریم پیش این دکتر؟ مطبشون آدرسش کجاست؟
ممنونم بابت معرفی دکتر حتما دکتر خوبی هستن که شما معرفی میکنید
کاش هیچوقت اون آزمایش لعنتی رو نمیداد هیچوقت ...
خانم دکتر نمونه برداری سخته نه؟ از همه عضلاتش باید نمونه گیری بشه؟ دست و پا و همه؟
خانم دکتر تست اف آنا ش هم بالاس

نه فقط یک عضله یک نمونه برداری بسیار کوچک.

سلام خسته نباشید روی پاشنه پسرم یه لکه افتاده اول یه دونه بود الان شده دو سه تا نمیدونم واسه چیه نظر شما چیه؟
پاشو تکان میده نمیتونم واضح عکس بندازم ازش میتونید تشخیص بدین؟