ا.د
عنوان :

تغذیه کودک دارای ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
جناب آقای دکتر مقدادی عزیز
سلام
خردسال سه قلو دارم هفته 32 متولد شده اند الان دوازده ماه و نیمه هستن وزن کنونی دو نفر 8،500 و یکیشون 9،200. شیر خشک نان دو میخورن. شیر شبانه نمیخورن. و وعده غذایی سه تا چهار مرتبه در روز میخورن.

مبتلا به ریفلاکس. عدم تحمل لاکتوز دارن .
داروهای مصرفی کنونی
باکلوفن 10 شبی 1/6
پنتوپرازول فقط شب 5 میلی گرم
شربت کرال سیترات 4 سی سی
مولتی ویتامین ویوا کید 1 سی سی
شربت سان اکتین یک و نیم سی سی
زینک گلوکونات 2 سی سی
ویتامین دی 3 یک قطره
قطره ایزی کول در هر وعده 5 قطره
سوال اینجانب
آیا میتوانم به بچه ها شیر گاو هم بدم؟
آیا الان باید شیر خشکشان را تغییر دهیم؟
مقدار ریفلاکسشون کم شده و فقط گاهی اوقات بیشتر میشه. از چه مواد غذایی باید اجتناب کنم با توجه به سنشان؟
از چه زمانی عسل را میتوانم وارد رژیم غذاییشون کنم
از مکمل های شرکتی مثل محصولات ماجان میتوان استفاده نمود؟

سلام اگر کودک آلرژی به شیر گاو نداشته باشد شیر پاستوریزه و شیر ناحات بالای یکسال منعی,ندارد
عسل پاستوریزه هم بالای یکسال مجاز است
محدودیت غذایی خاصی ندارند مگر موادی که خودتان احساس کنید کودک به آنها واکنش,نشان میدهد یا باعث بی قراری , اسهال یا سرفه و.... در کودک میشود
طبیعتا احتمال واکنش,به مواد غذایی دارای لاکتوز و شیره انگور و خرما و اون و کنجد دراین کودکان نسبت به سایر کودکان بالاتر خواهد بود