ن.ک
عنوان :

ترمیم بینی از نظر ظاهری و داخلی (بینی زین اسبی)

متخصص گوش، حلق و بینی
آیا با وجود سوراخ بزرگ سپتوم و پیوند از دنده امکان خونریزی شدید حین عمل هست و ایا ربطی به این سوراخ تیغه سپتوم اون عمل ظاهری با دنده داره؟در صورتیکه اصلا نخواهیم ترمیم سوراخ سپتوم را انجام دهیم ایا باز هم حین ترمیم زیبایی ظاهری که از طریق دنده هست مشکلی واسه اون سوراخ مثلا خونریزی شدید حین عمل میشود یا نه؟
کلا آیا عمل ظاهری هم به نطرتون خطرناک و ریسکی هست در این شرایط یا نه؟ممنون

اگر قرار بر این هست که عمل ترمیمی زیبایی با برداشتن غضروف دنده انجام شود،بهتر است ترمیم سوراخ تیغه بینی هم همزمان انجام گیرد.زمان عمل طولانی تر خواهد شد و ریسک خونریزی بینی افزایش زیادی نخواهد داشت.توصیه این است که هر دو عمل در یک نوبت انجام شود