ح.ج
عنوان :

عدم تعادل

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام. خواهر بنده دوبار عمل مغز انجام داد تا غده ای که پشت چشم راستش بوده رو خارج کنن. بعد از عمل دوم تشنج های زیادی داشت و دکتر براش فنی توئین 100 و دپاکین 500 تجویز کرد. میخام ببینم این دو دارو با هم اختلالی نداره؟ ناگفته نمونه به تازگی در حالت ایستاده هم بدنش به یک سمت کج میشه و خودش فکر میکنه که صاف هست.

سلام..این دو تا دارو با هم تداخل نداره و داروهای خوبی برای کنترل تشنج هست.اگر اختلال تعادل دارند حتما باید یک ام ار ای مغز با تزریق انجام بدهند.

متشکرم. مدتی بود که با اینکه داروها رو با فول دوز میخوره بازم حتی تشنج میکرد. ولی الان یکم لرزش داره و اختلال تعادل