ف.ا
عنوان :

روده تحریک پذیر و نفخ شدید

متخصص داخلی
با سلام
بنده دختری هستم 24 ساله که 5 ساله سندرم روده تحریک پذیرم تشخیص داده شده ..اما تقریبا شش هفت ماهی میشه که علائم خیلی تشدید شده مثل نفخ شدید بیشتر سمت چپ شکمم البته الان خیلی شدید شده و کل شکمم احساس سنگینی و ورم دارم ...اجابت مزاجم اصلا حالت تعادل نداره و یا یبوستم یا حالت نیمه اسهال ..خیلی تحقیق کردم و ؤژیم غذایی رو کامل رعایت میکنم و اب کافی و ورزش هم میکنم اما بازم کار ساز نیست ..انواع کپسول های پرو بیوتیک و مبورین و مبکدو و امپرازول مصرف کردم و قبلا نتیجه میداد ولی الان اثری نداره اونقدر ..در حال حاضر نفخ شدید منو داره اذیت میکنه که از نظر روان هم بهم ریختم ..جدیدا حتی قبل غذا نفخ میکنه یا یه لیوان اب هم که میخورم همینطور ..گاهی وقتی خوابم شکمم اونقدر بلند صدا میده که از خواب میپرم و خارج نشدن نفخ شکمم یه مشکل دیگست که دقیقه به دقیقه میرم دستشویی به مدت طولانی ولی نتیجه ای نداره. م سالی دوبار چکاپ میرم و گفتن مشکلی نداره اما تا الان کولونوسکپی یا اندوسکپی انجام ندادم . ممنون میشم پاسخ بدید ♥

روده تحیک پذیر درمان خاصی ندارد رژیم غذایی مناسب ونداشتن استرس وعصبانی نشدن خوب است کولونوسکپی جهت رد سایر بیماریها مناسب میباشد