ف.ع
عنوان :

عمل نوزاد

فوق تخصص جراحی کودکان
جناب دکتر سلام و وقت بخیر
شنبه دختر سه ماهه بنده عمل جراحی دارن.
از امروز صبح متوجه شدیم که در سینه نوزاد خلط وجود دارد اما هیچگونه علامت سرماخوردگی در ایشان مشاهده نمی شود و فقط سینه اش کمی خس خس میکند و گاها سرفه دارد و خلط در سینه موجود است.
آیا وجود خلط در سینه نوزاد در هنگام عمل جراحی و بی هوشی میتواند خطرناک باشد؟
با توجه به اینکه هیچگونه علامت سرماخوردگی در نوزاد نیست آیا باید به پزشک مراجعه کنیم و دارویی مصرف کنیم؟
اگر احیانا میتوان دارویی مصرف کرد، ممنون میشوم راهنماییمان بفرمایید.
ضمنا بابت حوصله و مشاوره خوبتان در سری گذشته بی نهایت سپاسگزارم.

سلام. اگر عمل جراحی اورژانسی نباشد میتوان جراحی رو تا دو هفته بعد به تاخیر انداخت. ولی اگر اورژانس باشد که با قبول ریسک میشود جراحی کرد.
معمولا قبل از بیهوشی متخصص بیهوشی کودک رو ویزیت میکنن و در صورت لزوم زمان جراحی رو با نظر پزشک جراح تغییر می دهند.

نه عمل اورژانسی نیست
پس نظر شما اینه که عمل رو تا دو هفته به تاخیر بیاندازیم
درسته؟

میشه اینکار رو انجام داد.بهتره نظر پزشک جراح خودتون رو هم جویا بشین.

ممنون
لطف کردید جناب دکتر