م.ح
عنوان :

برجستگی روی زبان

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام خدمت پزشک محترم من مدتی بود که از مکمل هایی استفاده میکردم الان حدود یک هفته هست که برجستگی های قرمز رنگ روی انتهای زبانم مشاهده میکنم که ظاهرا هر روز بزرگ تر میشوند و همینطور دانه های قرمز رنگ روی قسمت جلوی زبانم
ایا نشانه های سرطان است؟ یا چه بیماری ای میتواند باشد
لطفا راهنمایی کنید خیلی ناراحت هستم
سلام نه اصلا دردناک نیست

ضایعات دهان و زبان اگر بیشتر از 2 هفته باقی بمانند باید بررسی بشوند.و این که دردناک نیست و چند تا هستن به ضرر بدخیم بودن ضایعات هست.میتونه به خاطر حساسیت به مواد غذایی یا عادت های شخصی باشد.ولی اگر بیشتر از 2 هفته باقی ماند باید حتما توسط پزشک معاینه بشود.