h.r
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
حدود 10 سال پیش در اثر تبخال رنگدانه هایه اطراف لبم تغیر رنگ داده و سفید شده اند . در طول این مدت هیچ پیشرفتی نداشته و اندازه آنها ثابت بوده . سوالی که از شما دارم اینه که آیا امکان بهبودی است؟؟

با سلام

اگر تو این ده سال تغییری نداشته فکر نکنم دیگه بهبود پیدا کنه می تونین برای اصلاح رنگ از روش میکروپیگمنتیشن استفاده کنین البته بهتره اول معاینه شین تا علت از دست رفتن رنگدانه ها مشخص شه چون تب خال قاعدتا نباید اسکار بده مگر اینکه دستکاری شده باشه

سلام

زمانی ک تبخال زده شد،اول این که جایه تبخالها زخم شد، و بعد اینکه زخمشم حدود 15 الی 20 روزه کامل از بین رفتن . و دقیقا جایه زخمها این لکه ها هستن.

از استان فارس باهاتون در تماس هستم .اگه زحمتی نیست و دکتر خوبیو سراغ دارین ممنون میشم بهم معرفی کنین تا باهاشون ملاقات داشته باشم

سلام استان فارس دکتری که کار میکروپیگمنتیشن انجام بده متاسفانه نمی شناسم به یه متخصص پوست مراجعه کنین اسم همه متخصص های پوست در سایت انجمن متخصصین پوست ایران با شماره تلفن و ادرس مطب هست ایشون راهنماییتون می کنن