ر.ا
عنوان :

حالت تهوع

متخصص داخلی
سلام،من یه مدت حالت تهوع هنگام غذا خوردن دارم ، اول صبح ها هم بیشتر است ، یه با هم عمدا بالا آوردم اما خبری از خون و .. نبود ، مدفوع هم تیره نیست ، به نظرتون چیکار کنم؟مصرف آمپرازول یا پنتوپرازل خوبه ؟؟؟ سنم هم 22 سال پسر

یه آزمایش مدفوع ازنظر میکروب هلیکوباکتربدید.به هرپزشکی بگید میتونه براتون بنویسه.فقط حتمامیکروب مدفوع باشه نه خون.باید دوهفته قبل آزمایش داروی معده نخورده باشید .بعد آزمایش فرقی نمیکنه پنتاپزازول مصرف کنید یااومپرازول

اقای دکتر جسارتا ، با توجه به مطالب که از اینترنت خوندم ، تمامی نشانه عای این باکتری رو دارم ، داروش فقط همون امپرازول هست یا نباز به انتی بیوتیک خاصی هم.هست ؟؟؟

نه حتماباید آنتی بیوتیک مصرف بشه.که انتی بیوتیک براساس بیمارمعاینه بالینی وشرح حال تجویزمیشه

ببخشید اقای دکتر من هی مزاحمتان میشم ، من الان تقریبا مطمئنم همین مشکل را دارم ، والان در یکی از مناطق دور افتاده و مرزی سربازم ، و امکان رفتن به پزشک متخصص انچنان مقدور نیست ، شما با توجه به تجربه ای که دارید ، یه دارویی که عموما تجویز میکنید ، بگویید تا من استفاده بکنم ، اینجا دکتر عمومی هم نیست چه برسه تخصص

کپسول پنتازول 40هر12ساعت قبل غذا
کپسول کلاریترومایسین 500هر12ساعت یک عدد
کپسول آموکسی سیلین 500هر12ساعت 2عدد

سلام آقای دکتر بببخشید مزاحمتون شدم ، دارو هایی رو که گفتید تهیه کردم و الان 5 روزه دارم مصرف میکنم ، ولی همچنان هنگام غذا خوردن حالت تهوع بهم دست میده و میزنه زیر دلم ، چند روز دیگه باید دارو رو مصرف کنم ؟ همین که لقمه پایین میره حالت تهوع بهم دست میده و باید آب بخورم........