پ.ش
عنوان :

مو(ریزش،رویش)

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ممنون میشم راهنماییم کنید
کنستانتره رشد مو درکوز ویشی مدل Densi Solutions حجم 100 میل، برلی رویش مجدد مو جواب میدهد؟؟؟؟؟؟
محلول کنترل کننده ریزش مو خانم ها آمینکسیل کلینیکال 5 ویشی مدل Dercos وابن برای ریزش مو جواب میدهد؟؟؟؟؟
اگه محصولی بهترازای دو است ممنون میشم معرفی کنید،مزوتراپی کردم،قرص اکوفن،بیوتین،ماینوکسید5،استفاده میکنم
قرص نورکرین واقعاا تاثیر داره برای رویش مو؟؟؟؟
؟
آیا قرص فیناستراید برای جلوگیری از ریزش و روی مو پیشنهاد میکنید؟
واقعاااا عوارض داره؟دکترم به من دادن ولی به خاطر عوارض و مطالبی که دیدم ترسیدم.
ممنون میشم جواب بدین
کسی جواب نمیده

امینکسیل یک نوع داروی ریزش مو هست و به رشد مو کمک می کند ، قرص نورکرین که نوع مخصوص زنان و مردان دارد در درمان ریزش مو مفید هست البته باید دید چه نوع ریزش مو هست انگاه در مورد ان برای یک فرد خاص نظر داد بطور مثال شما از کسی سوال کنید هواپیما وسیله نقلیه خوبی است ؟! جواب بگیرید بله خیلی خوب است بعد بگویید میخواهم از فلان خیابان تهران میخواهم به خیابان دیگری در تهران بروم انگاه پاسخ میگیرید خیر در این شرایط قابل استفاده نیست چون در این دو خیابان فرودگاه نیست و عملی نیست پس بستگی به علت دارد

بنابراین خوب یا بد بودن هر چیزی از جمله دارو باید شرایط مصرف ان نیز در نظر گرفت

ممنونم از پاسخ شما
شرکت ها، با علم به اینکه مردم نمی دانند تا علت زمینه ای ریزش مو مشخص نشود، نمی توان در مورد توقف ریزش یا رویش مجدد موها صحبت کرد، محصولات خود را تبلیغ و در بازار توزیع می کنند.
این جواب خیلی بهتره تا مثال شما آقای دکتر