ز.ف
عنوان :

پوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم چهل روز بدنیا اومده تقریبا بعد بیست وپنج روزگیش پیشونیش خشک شد و شبیه فلس مانند دکتر بهش ایروکس داد بعد ک زدم انگار بدتر و برجسته تر شد و زردرنگ انگار عفونت داره چیکار کنم

به نظر عفونت زرد زخم میاد حتما به پزشک مراجعه کنین از نزدیک ببینه احتمالا نیاز به آنتی بیوتیک خوراکی داره
فعلا پماد موپیروسین هم بگیرین روزی دو بار روی پوست قسمت های زرد شده بزنین فقط نزدیک چشم پماد رو استفاده نکنین

ببخشید خطرناکه ؟ خوب میشه؟
من خیلی نگرانم دارم میمیرم از استرس درمان داره مشکل دخترم؟

نگران نباشین تا جایی که تو عکس مشخصه یه عفونت پوسته که با آنتی بیوتیک خوب میشه پماد موپیروسین رو شروع کنین و به پزشک از نزدیک نشون بدین که آنتی بیوتیک خوراکی هم شروع بشه

متشکرم خانم دکتر، دخترم ب پروتئین گاوی آلرژی داره چون خودم ام اس دارم بهش شیرخشک میدم ممکنه آلرژی باشه؟

ضایعه ی اولیه و خشکی پوست ممکنه به دنبال آلرژی باشه ولی قسمت های زرد رنگ شده احتمالا عفونت پوستیه و آنتی بیوتیک میخواد

خانم دکتر دخترمو بردم پیش متخصص اطفال تشخیص ب اگزما دادن برای درمان اگزما چ کاری انجام بدم؟
قسمت های زرد و با دست برداشت گفت بخاطر پماد اد هست ک پوست پوست شد
اپتامیل پپتی جونیور برای بچه های الرژیک
اپتامیل پپتی جونیور
ببخشید بردم پیش متخصص اطفال گفتن اگزماست
گفتن چون پماد اد زدم اینا پوست پوست شدن و عفونت نیست
ببخشید برای درمان اگزما چ دارویی تجویز میکنین

شیر خشک آپتامیل مناسبه
برای خشکی پوست و اگزما کرم های مرطوب کننده مثل اوسرین میشه استفاده کرد فقط مطمئن بشین که زرد زخم نباشه پزشک از نزدیک دیده جای نگرانی نیست

بله پوستش و زد کنار کاملا خشک بوده عفونت نداشت
برای درمانش چ دارویی تجویز میکنین

از کرم مرطوب کننده ی موضعی مثل اگزوکرم سیوند استفاده کنین برای شست و شوی بدن هم از پن مایع یا صابون کالن دولای سیوند میتونین استفاده کنین
نوزاد رو خنک نگه دارین
برای موارد شدید نیاز به کورتون موضعی هست که حتما باید به پزشک مراجعه کنین از نزدیک ببینن و بعد دارو تجویز بشه

ببخشید خانم دکتر پماد بتامتازون داد با ویتامین ا زدم
اینجوری شده ادامه بدم بزنم یا دکتر پوست ببرمش؟
خانم دکتر عزیز شرمنده اگه میشه کمکم کنید حالم خیلی بده خیلی میترسم

فعلا یکی دو روز ادامه بدین اگه بهتر نشد بعد تعطیلات ببرین دکتر پوست هم ببینه

فقط پماد بتامتازون رو اطراف چشم نزنین

سلام خانم دکتر ببخشید پیشونی دخترم با اون داروها درمان شد تا اینکه امروز صبح دیدم ی طرف صورتش قرمز شده
عکسشو فرستادم براتون

سلام به نظر عفونی نمیاد همون آلرژی و اگزما میتونه باعثش بشه

بتامتازون طولانی مدت استفاده نکنین پماد کالن دولای موضعی و ویتامین آ خوبه خنک نگه دارین پوست رو

چیکار کنم نمیدونم ب چی آلرژی داره؟ دارو چی بهش بدم؟
اگزما یا همون الرژی با پماد برطرف میشه ولی نمیدونم از چیه اگه همیشه پماد و بزنم اینجوری شد ایرادی داره؟
نه بخاطر ام اس نمیتونم شیر بدم

بتامتازون و پماد های کورتون دار طولانی مدت نباید استفاده بشه کالن دولا یا ویتامین آ اشکالی نداره
شیر آپتامیل پپتی جونیور مناسبه اگه شیر مادر هم میدین باید رژیم غذایی رو رعایت کنین
گل و گیاه طبیعی پتو یا اسباب بازی های پرز و کرک دار هم میتونن باعث آلرژی بشن
لباسهاش رو هم جدا از بقیه ی لباس ها و با پودر صابون بچه بشورین

باشه ممنونم .فقط ترسم از اینه که نکنه این شیر هم بهش نسازه و علت آلرژی باشه

نه شیرش احتمالا مناسبه ولی اگه علائم ادامه داشت میتونین تست آلرژی هم انجام بدین براش