س.س
عنوان :

شکستگیاستخوان گردن ران

متخصص ارتوپدی
سلام من یک سال قبل تصادف کردم استخوان گردن ران من شکسته شدو عمل کردن پلاتین گزاشتن الان یک سال و یه ماه میشه ولی چون لنگش دارم غصه میخورم و ماهی 4تا سیگار میکشم سیگار به پای من ضرر داره؟کی لنگش من درست میشه ؟

سلام.
لطفا سن و شغلتون رو بگید. عکس قبل و مخصوصا بعد لز عملتون و جدیدترین عکسی که دارید رو بذارید تا بشه راهنماییتون کرد.
در مورد سیگار یکی از ثابت شده ترین عوامل در جوش نخوردن شکستگی هاست. با این حال شکستگی ها گردن فمور ذاتا شکستگی های بدی هستن و به صورت ذاتی با عارضه از بین رفتن سر استخوان ران و لنگش همراهی دارن. فیزیوتراپی و استخر به تقویت عضلاتتون کمک میکنه. ولی روند جوش خوردن در عکس خیلی مهمه.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
19سال دارم کار ندارم درس میخونم

خوبه. هنوز تا جوش خوردن کامل فاصله داره ولی روند جوش خوردن مطلوبه.
حتما استخر برید. ورزش سبک انجام بدید تا عضلاتتون تقویت بشه. از یک فیزیوتراپ خوب کمک بگیرید تا لنگش و دردتون کم بشه. آمپولی هست که روند جوش خوردن رو در شکستگی ها به خوبی افزایش میده. دوره سه ماهه داره. از آنالوگ های PTH هست و دو نوع ایرانی و خارجی داره که نوع ایرانی به خوبی پاسخگوی بیماران بوده. بدون نسخه بهتون نمی دن احتمالا (نوع ایرانی به نام cinopar و نوع خارجی به نام forteo). یه دوره سه ماهه استفاده کنید.
به هرحال در ذهن داشته باشید این شکستگی به صورت ذاتی احتمال از دست رفتن خونرسانی سر استخوان ران رو ایجاد میکنه و احتمال نیاز به تعویض مفصل در آینده برای شما وجود داره هر چند در حال حاضر طبق عکس همه چیز خوبه.

ممنون دکتر جان فقط می خوام بدونم خطر سیاه شدن استخوان من تا کی وجود داره
یعنی چه زمان میتونم خیالم راحت بشه از سیاه شدن استخوان

تقریبا تا آخر عمر. در واقع برای همه وجود داره ولی برای شما زودتر اتفاق میفته. عملا قابل پیش بینی نیست.
گرافی سالیانه برای پیگیری مناسبه و در صورت زیاد شدن درد علائم خطر در حال ایجاد شدن هستن