ح.ر
عنوان :

خارش وایجاد تاول روی دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
مدتیه ک به صورت خودبه خودی بعداز خارش پوست خصوصا درقسمتکف دست وناحیه انگشتان وقتی اقدام به خارش میکنم همون ناحیه قرمز وپس از ان تاول میزنه ک وقتی با اب میشورم وحموم میرم بهتر میشم اما شوستشو با اب وصابون چاره ساز نی میخواستم ببینم حساسیت پوستیم ک خودبه خود ایجاد میشه وخوب میشه چی هست ایا میشه گفت از عفونت داخلیه ویاهیدرزس؟؟
این خارشها منو کلااااافه کرده لطفا پاسخ بدید

هیچ مشکلی خودبخود ایجاد نمی شود کمتر بشویید بیشتر چرب نگه دارید از اب و صابون و مواد شوینده بپرهیزید و هر انچه پوست را خشک می کند

البته فکر میکنم بخاطر تماس با هالتر الوده درباشگاه بدنسازی به مرور ایجاد شده این مشکل به هرحال سپاس از راهنماییتون جناب دکتر از پماد الفا استفاده کنم یا مرطوب کننده به صلاحه؟؟

البته به تمیزی وکثیفی ربطی نداره ساییده شدن موجب ان می شود از دستکش موقع هالتر استفاده کنید و نرم کننده ها و کرم چرب خوب است

باتشکر از راهنماییتون اما باوجود این اعمال دوباره خارش خودبه خودی وضربان دارشدن محل التهاب وسرخی شروع شده