ف.ح
عنوان :

دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام هفته گذشته پسرم رو ویزیت کردید مشکل کولیک داشت یه دارو براش تجویز کردید به اسم موتلیوم که پیداش نکردم داروخانه شهران هم نداشت لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم.و اینکه از دیروز با اینکه بعد از شیر دهی خیلی بی تابی می کنه حتی تو زاویه عمود هم انگار شیر تو گلوش گیر کرده .بعضی اوقات بعد از اروق گیری هم بالا میاره و بی تاب تر شده

سلام شربت موتیلیوم را داروخانه هایی که در کانال تلگرام آدرس و کارتشان را قرار داده ام دارند
این علائم مربوط به ریفلاکس معده است درصورتی که نتوانید دارو را تهیه کنید باید از جایگزین نکسیوم و بکلوفن استفاده کنید که بالای دو ماه امکان پذیر خواهد بود
شرایط انتی ریفلاکس را کامل رعایت کنید

اگر کود عدم تحمل لاکتوز دارد بی قراری به علت کولیک است که داروهای تجویز شده برای کولیک را باید ادامه دهید و از شیرهای کمکی فاقد لاکتوز هم استفاده کنید