س.ح
عنوان :

درد کف پا و پشت ساق

فوق تخصص روماتولوژی کودکان
سلام خسته نباشید.
26 سالمه. در زمان خدمت سربازی حدود دو سال پیش کف پا و عضلات پشت ساق پا شروع به درد و گز گز کرد و قوس کناری کف پا ورم داره. که با کورتون دردم کم شد و خیلی این دردا سراغم نمی اومد. بعد از پایان سربازی حدود شش ماه بیکار بودم تو این چند ماه هم خیلی اذیتم نکرد. از زمانی که کارو شروع کردم دردام هم سراغم اومد و خیلی اذیتم میکنه علائم هم درد و گزگز کف پا (مثل خواب رفتگی پا) و پشت ساق هستش.
دکتر هم رفتم دارو گاباپنیتن و ایندومتاسین دادن یه مدت بهتر شدم ولی بعد از اتمام دارو دوباره دردا شروع شده.
آزمایش هم دادم
Anticcp Neg
Rf Neg
ANA Neg
Anti dsDNA Neg
HLA Panel B27+7 Pos(++++)

سلام،کمر درد ندارید؟خشکی صبحگاهی مفاصل ندارید؟
با فعالیت بهتر می شود یا بدتر؟

اگر آزمایشات دیگری هم دارید بفرستید

کمر درد هم داشتم نه به اون صورت همیشه داشته اگه با حالت بد بشینم شاید درد بیاد. درد یا خشکی ندارم.

نفرمودید دردپا با فعالیت تغییری میکند؟

دیسک ندارم
با فعالیت و ایستاده بودن هم درد میگیره
البته من بیشتر نشسته کار میکنم

آزمایشات را دیدم به جز کمبود ویتامین دی،و یک زمینه ژنتیکی از نوعی بیماری روماتیسمی سایر آزمایشات خوب است

علایم شما ارتباط مستقیمی با کمبود ویتامین دی ندارد

از لحاظ یک بیماری روماتیسمی بنام AS،باید معاینه شوید

در صورتیکه در معاینه نکته ای وجود داشته باشد اولین قدم MRIاز کمر خواهد بود

مرسی از راهنمایی شما