م.پ
عنوان :

جوش سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید من ی جوش بالاتر از هاله قهوه ای سینم زدم ایا جوش رو سینه خطرناکه سونوگرافی هم دادم مشکلی نبوده ؟خیییلی دلشوره دارم اگه میشه بهم جواب بدین

سلام. چند سالتونه؟ جوش چرکیه؟ عکسش رو بفرستید

25 سالمه خودم سفته فشارش میدم ی مایع ابکی ازش میاد
خانم دکتر ایا جوش نشانه سرطان
اگه میشه لطفا بهم جواب بدین خییییلی دلشوره دارم
بعضی وقت فشارش میدم اندازه ی سر سوزن چرک سفید میاد ازش

نه عزیزم. این جوش چرکیه. مثل جوش هرجای دیگه. خودش خوب میشه. وجود توده در معاینه سینه باید بررسی بشه، اما این جوش سطحیه

خییییلس ممنونم خانم دکتر معاینه شدم خدارو شکر مشکلی نداشتم خانم دکتر اینکه میگن جوش سینه نشانه سرطان است صحیح است؟

خواهش میکنم عزیزم. نه جوش مربوط به پوسته. لمس توده باید بررسی بیشتر بشه.

سلام معذرت میخوام خانم دکتر اینقدر سوال میپرسم درسته ک میگن جوش سینه نشانه سرطان التهابی سینه است؟

نه عزیزم. اون شرایط دیگه ای داره. این شکلی نیست

خیلی ممنونم متشکرم بابت وقتی ک در اختیار ما میذارید موفق باشید