ر.ر
عنوان :

خشکی مفصل و درد نقطه در کتف

متخصص ارتوپدی
22 ساله هستم سوال اول = چند ساله زانو ها و مفاصل و کمر خشک دارم صبح ها بیشتر اگ زانوم چند دقیقه خم باشم موقعی ک بخوام بامو صاف کنم تند نمی توانم انجام دهم باید ارا ارم از حالت خم بر گردانم صاف کنم چون درد میگره برای کمرمم همین طورم خشکه علت چیه سوال دومم= 2 نقطه یکی در بشتم کتف راست و چب هس ک همیشه درد میکنه که با فشار دادن بدتر میشه انگار روی یه رگه عضله بشت هردو کفتمم همیشه کوفته و درد داره علت چیه لطف کنید ب این 2 سوال جواب بدید
ممکنه ارتروز داشته باشم یا

ممکنه ارتروز باشه یا درد 2 نقطه ای ک روی بشته ماشه ای باشه عضله بشتم همیشه کوفتس

سلام، نقاط و علائم کمتر به سمت آرتروز هست، و باید آزمایشات کامل از جمله تب مالت و روماتولوژیک بدید و اگر نرمال باشند جای هیچ نگرانی نخواهد بود

لطف میکنید لیست ازمایش هایی ک باید انجان بدم بنویسید
میشه لطف کنید ازمایش هایی ک باید انجام بدم بنویسید

باید به متخصص مراجعه کنید تا براتون نسخه کنن

متخصص داخلی یا ارتوپدی یا روماتولوژی

جتاب اقای دکتر من پارسال دکتر ارتوپدی رفتم و ارمایش کلسیم و rf و crp انجام دادم ک همه در رنج نرمال بود امسال هم به دکتر دیگری مراجعه کردم ک خیلی بی حوصله بود و هرچی گفتم ازمایش برام بنویس ننوشت در صورتی ک هنوز من از درد عضله کتف وخشکی مفصل رنج میبرم در ضمن فراموش کردم ک بگم گاهی بدنم خود ب خود کبود میشه و بعد خودش خوب میشه روی گونه ام جوش داره و همیشه قرمزه برادرم در کودکی مبتلا ب تب روماتیسمی شد ک خدارو شکر خوب شد الان گاهی در سرما انگشت دستش کمی ورم همراه درد داره با این حال دکتر هایی ک حضوری مراجعه میکنم همین ازمایش هایی ک بالا نوشتم رو کافی میدونن ومیگن تو جوانی ارتروز یا روماتیسم نخواهی داشت از مایش دادن بیخودهو میگن مبودی بدن بخاطر اینه پوستت نازکه اما مشکل من حل نشده هزینه مشاوره متنی رو برداخت کنم ازمایش های لازمه رو میشه بگید تابدم یه بزشک عمومی در دفتر چم بنویسه
کبودی بدن هم از همان چن سال پیش شروع شد کبودی های کوجیک دکتر گف علت نازکی بوسته- از همان موقع هم درد دود ماشین و بعضی عطرها حالت تهوع بدی میگرم دکترم گفت الرزی همه ایتها همه باهم ادمه داره

از جهت آزمایشات میتونم بنویسم

دکتر جان شرمنده ی سوال دیگه داشتم کسی ک سالمه ولی در ازمایش چکاب چند تا اتزیم های کبدیش کمی بالاس پدربزگش هم در اثر سرطان کبد فوت کرده از نظر چهره و ظاهر هم بسیار شبیه پدر بزرگشه ممکنه ایشون هم بعدا سرطان بگیره ایا ازمایش یا مراقبت غذایی خاصی دیگری لازمه صورت بگیره لازمه نگران باشیم بازم شرمنده بسیار ممنون ازشما پرسیدم چون شما مثل دکتر های دیگه کلی پاسخ نمیدید

آزمایشات، و مراقبت غذایی و سونوگرافی های سالانه

س
بسیار ممنون