ش.م
عنوان :

کم خونی

متخصص داخلی
سلام وقت بخیر
تصاویر آزمایش های خونم را برایتان ارسال میکنم
لطف کنید بفرمایید آیا کم خونی من به چه دلیل است و چه مکمل و داروهایی را برایم پیشنهاد میکنید؟
و آیا خستگی و بدون انرژی بودنی که در طول روز پیدا میکنم به دلیل کم خونی است؟چون روزانه حدود 11 ساعت برای کنکور مطالعه دارم و در طول روز خیلی خسته و بی انرژی هستم
(مرد.23سال _ 118کیلو وزن_در حال حاضر ایزوترتینوئین مصرف میکنم و فاویسم هم دارم)
آزمایش اول: آزمایش خون CBC و G.6.P.D حدود 1سال پیش
+
آزمایش دوم: در این آزمایش قند خونم روی 121 نشون داد
عکس آزمایش سوم: cbc و fbs چند روز بعد از آزمایش دوم که فرستادم(در آزمایشگاه خصوصی گرفتم و قند خونم را 100 نشون داد در ضمن با دستگاه تست قندخون هم که زدم حدود 100 نشون داد) آیا مبتلا به دیابت یا پیش دیابت هم هستم؟
جدید ترین آزمایش cbc عکس سوم است و مال حدود 1 ماه پیشه

احتمالا به تستهای تشخیصی دیگری هم نیاز دارید ...پیش دیابت هم احتمتلا هستید تالاسمی هم ممکنه باشید

کم خونیم چی از نوع مینور هست یا چیز دیگه؟

باید سطح اهن خونتون ازمایش شه

ازمایش تالاسمی هم داده بشه

در مورد آزمایش فاویسم که در عکس اول هست.ایا فاویسم دارم؟ چون بچه که بودم همیشه باقله می خوردم ولی یه شب حالم بد شد و مسموم شدم و بردنم دکتر و خونم رو عوض کردند و گفتند فاویسم دارم
اون شبی که تو کودکی مسموم شده بودم خونه ی یکی از آشناها ژله ی تاریخ مصرف گذشته خورده بودم و بعد اون مسموم شدم
ولی دکترها گفتند فاویسم است
در مورد آزمایش های لازم لطفا اسم آزمایش ها را برایم ارسال کنید تا قبل از مراجعه به متخصص آزمایش بدهم و نتایج را با خودم ببرم
تشکر بسیار

به نظر میاد فاوویسم دارید