ع.د
عنوان :

در مورد مشکلات بارداری همسرم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام
همسرم 33 سالشه بچه سوم رو بارداره هفته 17 بارداریه سونوگرافی که فرستادن گفتن که یک کم بچه پایین هست یا همون جفت پایینه یک سری مشکلات داره خانمم که میگم:
خانمم که باردار بود هفته های اول ما خبردار نبودیم آنفلوآنزH1N1 گرفت و بردیم خانم رو بستری کردن سی تی اسکن گرفتن و یک هفته خانمم بستری بود دارو میدادن و داخل بیمارستان هرچی سرم وصل بود فشار خانم بالا نمیرفت بعد از یک هفته ترخیص شد بعد فهمیدیم بارداره حالا سونو گرفتن گفتن بچه ظاهرا مشکل نداره یک سری مشکلات دیگه داره که تو اون دوتا بچه نداشته که جفت پایینه ویار بسیار شدیده کمر درد داره بعضی وقتا احساس خفگی میکنه زیر دلش درد میکنه بعضی وقتا میگه انگار از داخل یک سوزن از داخل به شکمم وارد میشه خودش میگه احساس میکنم شاید ناخنشه ؟ یا اینکه امروز گفت احساس کردم شکمم خیلی بزرگ شد یهو به حدی درد میکرد که لباسم رو دور نگه داشتم تا بهم نخوره و... بنظرتون مشکل کجاست ؟ یا نه عادیه ؟ و اینکه چه اقدامی انجام بدیم.

تمام مواردی که گفتین تغییرات فیزیکی بارداری ولی خانم شما با توجه به سابقه ای که داشته تمام علائم رو دلیل بر بیماری قلمداد میکنه .جفت هم ممکنه اوایل بارداری پایین باشه بعدا میره بالا..و چون شکم سومش هست تغییرات بارداری رو بیشتر احساس میکنه