ف.ج
عنوان :

وسواس

متخصص روانپزشکی
قبلاوسواس موکندن شدیدتربوده ودوسالی هست کمترشده یعنی به زورنمی کندولی مدام دستش داخل سرش وباموهاش بازی می کندوممکن حین وررفتن باموهاش مویی کنده بشه

سلام سوالتان را مطرح بفرمایید

باتوجه به مطرح شدن وسواس کندن مو به توضیحاتی در مورد این اختلال میپردازیم نام علمی این اختلال تریکوتیلومانیا است که معمولا درسنین نوجوانی شروع میشود که در آن فرد یک تمایل توام با اجبار بر کندن موهای قسمتهای مختلف بدن خود را دارد که عموما در ارتباط با کندن موهای سر,ابرو و مژه ها میباشد وبدنبال کندن مو فرد احساس آرامش و لذت را تجربه میکند کندن موها گاهی همراه با بلع آنها میباشد که درطولانی مدت میتواند منجر به عوارض گوارشی گردد لازم به توضیح است که همزمان با این اختلال اضطراب و افسردگی میتواند وجود داشاه باشد برای درمان از داروهای ضد افسردگی و آنتی سایکوتیکها همراه با روشهای رفتاردرمانی مثل معکوس سازی عادت میتوان استفاده کرد

ممنونم دکتر
دکتردرمان وسواس موکندن چقدرزمان می بردتادرمان بشه

خواهش میکنم لازمه درمان این اختلال داشتن صبر وحوصله برای شرکت در جلسات درمانی و پیگیری درمان است و حد اقل 6 ماه زمان لازمه

ممنونم