م.ح
عنوان :

لکه ی قهوه ای روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر خسته نباشید...متاسفانه روی پام مدتیه کع لک های قهره ای و بد بوجود میعاد و میمونه که احساس میکنم برای جوش های زیر پوستی هس راهکارتون چیه برای خوب شدنش لطفا همه ی راهکارها رو بم پیشنهاد کنید مچکرم

سلام کرم هیدروکینون 4 درصد و ترتینویین رو به صورت یکی در میون شبها استفاده کنین و حتما لیزر موهای زائد هم انجام بدین