F.A
عنوان :

کیست زیر زبان غدد زیرزبانی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید حدوده دوماه هست که زیر زبانم کف دهن سمت چپ یه کیستی وجود دارد که بعد چندروز ورم میکنه بعد تخلیه میشه واز داخلش مایع غلیظ شبیه بزاق خارج میشه سونوگرافی وسیالوگرافی هم انجام دادن گفتند که سنگ نیست بیشتر شبیه کیست یا آبسه هست میخواستم نظرتونو بدونم واینکه اگه این کیست رو جراحی نکنم برام مشکل پیش میاد
یا اگر عمل کنم وکیست رو بردارم ممکنه دوباره برگرده ممنونم

سلام احتمالا رتانسیون سبست براقی هست و در صورت تداوم علایم باید خارج شود

سلام اقای دکتر خسته نباشین آیا ممنوعیت غذایی هم داره این بیماری
منظورم اینه باید یه سری چیزارو مصرفشو ترک کنم؟؟؟
میترسم جراحی کنم دوباره برگرده اقای دکتر
احتمالش هست به نظر شما؟؟
با دارو حل نمیشه دارو مصرف کنم اگه ممکنه دارویی تجویز کنین من مصرف کنم که دیگه جراحی نکنم اقای دکتر ممنون از وقتی که میزارین

دارو فقط در شرایط عفونت موثر است برای تشخیص ودرمان صحیح به پزشکتان مزاجعه نمایید

ممنون ازشما سپاسگذارم