م.ش
عنوان :

شیر نارگیل

متخصص بیماری های کودکان
سلام شیر نارگیل از چند ماهگی میشه به کودک داد؟ شلغمم همینطور از چند ماهگی میشه داد ؟

سلام،هیچ قانون جدیدی وجود نداره و اکثر این مواد غذایی رو میشه حدود یک سالگی بدین ،به شرطی اینکه خودتون درست کنین.

یعنی هشت ماهگی نمیشه داد؟

شیر گاو زیر یک سالگی بهتر استفاده نشه

شیر نارگیل مثل تو پوره موز میشه داد از هشت ماهگی ؟
استفاده از شیر نارگیل که خودمون درست کنیم داخل پوره میوه ها به جای شیر پاستوریزه تو هشت ماهگی مجاز هست ؟