ن.ج
عنوان :

واکسن پرونار13

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر برای دخترم که یک سال و هشت ماه هست واکسن پرونا13 تجویز کردید که دیروز صبح ساعت 10 صبح به صورت عضلانی کامل داخل ران پا تزریق شد که تا الان که 30 ساعت ازش گذشته هنوز سرش داغ میشه و پاش درد میکنه. تا کی ادامه دارد این دردش و تب هم تا 38 میرسه. اقای دکتر نگرانم ایا مشکلی نیست ممنون

سلام محل واکسن باید روز اول کمپرس سرد و روز بعد کرم داشته باشد
مسکن مانند آستامینوفن یا بروفن برای کنترل درد و تب تا 3 روز مجا ز هستید

اقای دکتر به من داروخانه نگفت کمپرسور سرد و گرم بزارم .الان موردی نیست..یا الان که یه روز و نصف گذشته لزارم کمپرسور .و چه نوع کمپرسوری بزارم گرم یا سرد