ب.ز
عنوان :

وجود لکه های قهوه ای روی مچ و ساق پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود چندسالی هست که لکه های قهوه ای روی مچ و ساق پا بوجود آمده است خواهشمنداست علت بوجود آمدن این لکه ها و راه درمان و مدت درمان و بنظر دکتر محترم از لیزر هم میشود برای از بین بردن استفاده کرد؟

با سلام
به نظر میرسد که پورپورا باشد و بعلت نشت کردن خون از جداره های عروق به زیر پوست غیر از عوامل ژنتیکی ، سرپا ایستادن طولانی ، قد بلند ، زیاد راه رفتن و هر گونه فشار روی عروق سیاه رگ که میخواهد خون را از پاها بطرف بالا بیاورد و مانع ایجاد شود این اتفاق می افتد باید علت یابی شود و اگر بیمار چاق است رژیم بگیرد وزن کم کند کمتر سر پا باشد و موقع خوابیدن پاها کمی بالاتر باشد

درود به دکتر محترم
بله بنده هم قد بلندی دارم و هم اضافه وزن البته طولانی مدت می ایستم
پس بایستی ابتدا وزنم کنترل شود
آیا راهی نیست هرچه سریعتر درمان شود بطور مثال لیزر و استفاده از پماد و...

فعلا مهمتر عمل به ان توصیه هاست تا سپس درمانهای دیگر