ا.س
عنوان :

ریزش مو بر اثر انگل دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
میخوام بدونم علت ریزش موهام همینه و اگر هست تحت نظر متخصص این بیماری درمان بشم

با سلام، لطفا توضیح در موزد سن، سابقه خانوادگی ریزش مو، داروهای مصرفی، بیماری زمینه ای، مدت زمان ریزش مو و این که ریزش مو بیشتر در جلوی سر هست یا کل سر بفرمایید

سن 25.
خانواده ی پدری همگی در ناحیه ی جلو و وسط سر طاس هستند ولی خانواده ی مادر خیر
چون شوره ی شدید سر هم دارد شامپوها کتوکونازول.، سلنیوم سولفاید ، شامپو گیاهی ، گلشنگ اسپری تقویت کننده و ضد ریزش خارجی که متاسفانه اسمش خاطرم نیست . یک دوره ی سه ماهه از قرص اکوفن و مالیدن سرکه و روغن نارگیل و ارگان و ....
در حال ریزش مو بیشتر ناحیه ی وسط سر خالی شدنش به چشم میاد ولی الگوی مشخصی ندارد .از همه ی نقاط سر ریزش هست .شوره ی فراوان و خارش زیاد
در مراجعه به دکتر ابراهیم صفوی و انجام ازمایش مخصوص به وجود انگل دمودکس پی بردم

با توجه به توضیحی که دادید شما ریزش موی ارثی( مردانه) دارید و شوره هایی که میگید احتمالا درماتیت سبوره دارید که این دو اختلال در مردان همراه با هم در خیلی از مواقع دیده می شود، شما اکر بیماری کبدی ندارید و داروی خوراکی مصرف نمیکنید، می توانید کپسول فلوکونازول 150 میلیگرم را هفته ای دو عدد با هم استفاده کنید تا 4 هفته و سپس ماهانه 2 عدد کپسول با هم استفاده کنید، و شامپو پیریتیون زینک را در هنگام حمام کردن هفته ای 2-3 بار استفاده کنید به این صورت که 10 دقیقه کف شامپو روی سر بماند و سپس بشویید، در مورد ریزش مو هم با توجه به این که سن شما کم است و هنوز جوان هستید می توانید درمان خوراکی ( قرص) شروع کنید و این دارو باید تحت نظر متخصص پوست و انجام آزمایشات تجویز شود

ممنون از پاسختون
ولی نظرتون در مورد وجود انگل دمودکس که گفته بودن و ازمایش نشون داده بوده نظر شریفتون چیه ؟

دمودکس ممکن است در پوست خیلی از افراد دیده شود و وجود آن حتما مرتبط با بیماری نیست

بله تقریبا همه دارند ولی در جایی که سیستم ایمنی ضعیف هست یا کمبود بعضی مواد معدنی و ویتامینها باشه ممکنه بیشتر بشه به طوریکه چنین عوارض شدیدی از خودش بروز بده
من در آزمایشات سیستم ایمنی ضعیف داشتم و مقدار دمودکس موجود در اون سطحی که مورد ازمایش قرار گرفت تقریبا چند ده برابر مقدار معمولی بود

دمودکس در بیماری روزاسه تعدادش افزایش می یابد ولی ریزش مو و درماتیت سبورهارتباطی با دمودکس ندارند، به نظر من حضوری به پزشک قبلی خود مراجعه و طبق نظر ایشان که دمودکس را دیده اند درمان برای شما شروع شود

بله .چشم
ممنون
این بیماری رزوسه چه علائم دیگه ای داره