م.ا
عنوان :

رفلاکس وحساسیت به پروتئین گاوی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر دختر من با وزن تولد 3130 به دنیا اومد وقد 49 در هفته 36 ...در بیست روزگی صورتش پراز جوشهای قرمز شد که کم کم خشک شدن دکتر تشخیص حساسیت به پروتئین گاوی دادن وشیر خشک اپتامیل پپتی تحویز کردن ولی دخترم اصلا طعم این شیر خشک رو دوست نداره کم میخوره ودر یکهفته 100 گرم افزایش وزن داشت...بعد به مدت 3روز به هیچ وجه شیر نخورد طوری که من مجبور شدم به زور وبا قطره چکون بهش اب قند بدم تا قندش افت نکنه ...اقای دکتر دختر من یکی دوبار در روز بالا میاره سینه اش خس خس داره وبینی اش کپیه از زمان تولد و خودش رو به عقب متمایل میکنه ...اینا علائم رفلاکسه ؟میشه بگید. برای رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی چکار باید بکنم؟البته بگم دوباره شیر خشک دخترم رو ببلاک تغییر دادم چون اصلا به هیچ وجه حاضر نبود شیر بخوره ...ممنون از وقتی که برام میگذارید

این علائم از قبیل گرفتگی بینی در حساسیت به پروتئین شیر گاو دیده میشود
توصیه میکنم فرزندتان مجددا ویزیت شود