ع.س
عنوان :

میشه یکم واسم توضیح بدید

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی ها ...
در مورد این سنو گرافی توضیح میدید دکترم فقط گفت شش ماه بعد سنو گرافی مجدد انجام بدم ولی من خیلی نگرانم لطفا یکم به من توضیح بدید

یافته های سونوگرافی به نفع تغییرات خوش خیم هست و از این لحاظا جای نگرانی وجود ندارد و همان تکرار سونوگرافی 6 ماه بعد کافی خواهد بود. ولیکن برای تصمیم گیری بهتر و درست تر نیاز به شرح حال دقیق شامل سن، سابقه حاملگی و شیردهی، سابقه جراحی پستان، سابقه فامیلی توده پستان و یا جراحی برداشتن پستان و ...هست. همچنین باید توسط یک پزشک متخصص در این زمینه ترجیحا جراح عمومی و یا فلوشیپ پستان معاینه شوید

من 25سالمه
این سنو تو دوران بارداری انجام شده و این بارداری اولم بود سابق خانوادگی هم نداریم

از تاریخ زایمان چقدر میگذره؟ در دوران شیر دهی هستید؟ تاریخ سونوگرافی واضح نیست؟

سنو رو اردیبهشت ماه انجام دادم الان نوزادم پنج ماهس سنو رو اخرای بارداری انجام دادم د زیر بغل خیلی درد دارم میترسم خواهشا راهنماییم کنید
آبان نوبت سنو دارم خانوادمو خسته کردم همش گریه میکنم

اگر باعث نگرانی تون شده میتونید سونوگرافی رو زودتر انجام دهید، در ضمن وجود درد و شدت آن ارتباطی با خوب یا بد بودن ضایعات ندارد، در حقیقت اغلب موارو ضایعات خوش خیم و التهابی هستند که دردناک اند،
توصیه بنده ویزیت پزشک متخصص در این زمینه است که به رفع نگرانی شما خیلی کمک خواهد کرد

سنو منو. متخصص زنان برام نوشته در ضمن آقای دکتر یک بار خون ریزی از نوک پستان داشتم که از پستان چپ بود که بسیار زیادم بود من خودم که دقیق نگاه کردم احساس کردم ی زخم کوچیک روش هست ولی زیاد مطمئن نیستم ببخشید من زیاد س
سوال میپرسم آیا به سنو میشه اطمینان کامل کرد و مطمئن باشم یا باید کارای دیگ انجام بدم

خونریزی از پستان در بیماری فیبروکیستیک که یک بیماری شایع و خوش خیم در خانم هاست هم اتفاق می افتد، ولیکن تکرار سونوگرافی و معاینه مجدد بهترین کاری است که می توانید انجام بدید و بر اساس سوابق تون و سونوگرافی قبلی جای نگرانی وجود نداره و بررسی هر 6 ماه کافی خواهد بود. البته بهتر است خودتان هم ماهانه زیر دوش آبگرم پستان خودتان را معاینه کنید و اگر تغییری مشاهده کردید به پزشک تان اطلاع دهید

آقا ی دکتر آخرین سوالم بپرسم سرتونو درد نیارم الان که من لنف نود دارم که بزرگ شده خطرناک نیست بخاطر این میپرسم که تو اینترنت زده سرطان پستان باعث این مساله میشه

در سونوگرافی ظاهر التهابی و خوش خیم داشته، لنف نود ها فقط در سرطان پستان بزرگ نمیشوند و هر ضایعه التهابی و یا عفونی هم میتونه سبب بزرگتر شدن لنف نود ها بشه

خیلی ممنون از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنون