ل.ب
عنوان :

موی سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
من توسط یک پزشک ویزیت شدم ایشون تو دفترچه نحوه استفاده از قطره ماینوکسیدیل 2 درصد رو نوشتن روزانه دو بار، یک سی سی کف سر ریخته و ماساژ دهید.
اما مشخص نیست منظورشون در هربار استفاده یک سی سی است یا در طول روز یک سی سی؟ ضمن اینکه من اسپری اش رو استفاده کردم(برند مینا) که در دستورش نوشته بود هر بار 7 پاف اما دستور پزشک ممکنه متفاوت باشه و در کاتالوگ دارو حرفی از ریزش موها نزده بود و من روزی 60 تا اسپری کردم از 15 شهریور، که حدودا اول مهر دو تاشو تموم کردم بعد هم پاک دارو رو گرفتم که تو کاتالوگش نوشته بود موها میریزه و تازه بعد اون ریخت موهام! اونم ریختم تو جای همون اسپری و باز هم روزی 60 تا اسپری کردم. اما احساس سرگیجه دارم. بی حالم.
از چندین پزشک که در داروخانه ها مستقر هستن هم دستور پزشک رو نشون دادم و همگی به اتفاق گغتن منظورشون 60 قطره در روز بوده!

یک سی سی دوبار در روز که حدود 15 قطره ویا 7پاف می شود و ماساژ لازم نیست فقط پوست سر مرطوب شود

یعنی هر بار 7 قطره؟ در طول روز 15 تا؟

یک سی سی را دوبار در روز مصرف می کنید یعنی 15 قطره را دوبار در روز به پوست سر می زنید یعنی 7 پاف را دوبار در روز به پوست سر می مالید

حالا چه اتفاقی برای من میفته بعد از روی 60 پاف؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا غلی

15 قطره صبح و پانزده قطره شب ، یا 7 پاف صبح و 7 پاف را شب به پوست سر می مالید