ح.ح
عنوان :

بازنشدن چشم

متخصص چشم پزشکی
لام دکتر جان ببخشید مزاحم وقتتون میشم من پسرم الان 7 روزش هستش و چشم هاش رو باز نمیکنه و اگر هم باز بکنه به اندازه یک خلال دندان باز میکنه و اشک داخل چشم هاش هستش امروز دکتری که همسرم رو سزارزن کرده بود چشم بچمون رو دید گفتش سریع برید بیمارستان فارابی حالا که اومدیم اینجا گفتن بچتون نابیناست میکرو فالوس داره یه همچین چیزی گفتش چشم تشکیل نشده در صورتی که ما الان تست گرفتیم بچه نسبت به نور واکنش نشون میده بعدشم تو تمام سونوگرافی ها چشم بچه رو زده بود سالمه فقط از حد نرمال کمی کوچیکتر هستش ضمنا سیاهی و سفیدی چشم شکل گرفته است

سلام. بله در میکروفتالموس چشم تشکیل شده ولی در سایز کوچک و متاسفانه عملکرد بینایی نرمال نداره.

یعنی قابل درمان نیستش ؟؟بچمون نابیناست ؟؟ نبرمش بیمارستان چشم پزشکی نور

بهترین مرکز همون فارابی است. متاسفانه برای دید کاری نمیشه کرد. یه سری کار برای ظاهر چشم انجام میشه.
درمانگاه اربیت بیمارستان فارابی پیش دکتر رجبی ببرید، هر کاری که لازم باشه براش انجام میدند