ز.ر
عنوان :

لکه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام،من رو بدنم و دست و پام حشره نیش میزنه دیگ جاشون لکه های قهوه ای میمونه خیلی داروها استفاده کردم حتی ترکیبی الان ی دکتر پماد فلوئوسینولون رو برام تجویز کرده،خسته شدم ا بس لکه رو دست و پام توروخدا ا درمانی پمادی چیزی هست معرفی کنید استفاده کنم که راحت شم ا دستشون
لطفا ی راه حلی چیزی پیشنهاد کنید
میشه لطفا جواب بدین

سلام ، در درجه اول باید فکری به حال حشرات کنید چون باید از گزش و اسیب جلوگیری کنید تا منجر به گزش و بعد لک نشه چون دارویی نیست که تشخیص بده که کجای شما قراره گزش بشه و اون کرم نگذاره در مرحله بعد اگر گزش انجام شد سریع درمان کنید چون طول بکشد و شما چندین بار بخارونید لک تیره تر میشه و درمان مشکلتر میشه ضمنا این دارویی که نام بردید شاید برای کنترل خارش داده اند وگرنه اثری روی لک ندارد

خب چ چیزی واسه لکه ها استفاده کنم دکتر؟

همه این توضیات ارزش اسم یک کرم نداشت؟!

داشت دکتر ممنون از توضیحاتتون ولی جای لکه های قدیمی روی دست و پام و بدنمه میگم پمادی چیزی هست استفاده کنم که برن؟؟کلافه شدم لکه تیره ان

حتما اسم یک پماد گفتن که سخت نیست اینم مثل بقیه کارهایی که کردید بالاخره یا کمک میکند یا نه ولی کاش به علل مشکلات توجه میکردید تا سرگردان نباشید

اولتراوایتنینگ ال بی ، ضد لک رگال ، دپیگمنتینگ سی گل ، اولتراوایتنینگ بیواستاز و و و اینها ضدلکهای موجود در داروخانه هاست هرکدام استفاده کنید خوب است

ممنون دکتر،،،دیگ نمیدونم چکار کنم هرکاری میکنم باز درست نمیشه،،علتش همون گزشه اتاق و همه چیم نظافت رعایت میکنم ولی باز متاسفانه همون روال قبلیه
متشکر،ممنون از راهنماییاتون
سلااممم دکتر،میشه یسوال بپرسم؟