ف.س
عنوان :

بینی

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
سلام خسته نباشید من 8روزه عمل بینی انجام دادم ولی چون حین عمل بینی خیلی خون خورده بودم مدام خون بالا میاوردم ودکترمجبور شد فیتیله بینی من رو خارج کنه و فیتیله بزرگ تری بزاره و امروز فیتیله خارج کردن وگچ رو درنیاوردن خاستم بدونم چون فیتیله بزرگی از ی وجب بیشتر بود داخل بینی من بود میخاستم بدونم تغییری در اندازه سوراخ بینی من ایجاد میکنه؟چون بهم گفتن ب این علت که تامپون بزرگ بود گچ باشه تا دوروز اینده خارج بشه ک سوراخ تغییری نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
اقای دکتر الان ک نگاه میکنم چون تامپون خیلی فشار اورده ب سوراه بینی بخیه جذبی ک بیرون بینی سمت پره میزنن باز شده این مشکلی ایجاد میکنه؟خودش بستع میشه؟لطفا راهنمایی کنید
نزدیک ی هفت کوچیک باز شده

بله
چرا این سوالات رو از جراحتون نمیپرسید؟!

پرسیدم اقای دکتر ولی چون عملم روتوش هست خیلی دچار ترس و استرس شدم گفتم ممکنه حقیقت و نگن
سلام دکتر من گچ بینی رو امروز خارج کردم ی سوراخ بینیم اندازس و کوچیک ولی اون سوراخ بزرگتر خاستم بپرسم ایا رفع میشه ؟؟

نمیدونم
باید از جراحتون بپرسید
من نمیدونم ایشون چکار کرده حین عمل

ازشون پرسیدم میگن خودشو میندازه واندازه میشه این درسته؟