ی.ی
عنوان :

کک و مک روی صورت

متخصص طب سالمندان
سلام صورت من خصوص نواحی زیر چشم پر از نقطه های قهوه ای کم رنگ است هر کاری می کنم هر داروئی مصرف می کنم هر کرمی مصرف می کنم دریغ از ذره ای فایده. نمی دانم چرا این طوری است این را هم بگم که این نقطه ها در سایر نقاط بدنم نیز وجود دارند اما نه به شدت و تعداد نقطه های صورتم برخی از نقطه های قهوه ای که در صورت و بدنم وجود دارد پر رن تر از سایر نقاط است. خواهش می کنم یک راه حلی جلو من بگزارید که فایده هم داشته باشد برخی پزشکان که رفتم عده ای معتقد بودن ارثی است ( در حالی که فقط صورت پدر من از این نقطه ها دارد نه عمو ها و نه حتی پدر بزرگم و نه حتی خواهرم) برخی دیگر نیز معتقدند از ر|یم غذایی ام است اما من نه غذای پر ادویه می خورم و نه غذای چرب

لکه های شما باید دیده بشه تا راجع بهشون نظر داد
ولی برای پیشگیری از پیشرفتشون از عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب استفاده کنین
لکه های بدن تون ممکن هست هیچ ارتباطی با صورت نداشته باشه که نیاز به معاینه و مشاهده مستقیم داره و این طور نمیشه راجع بهشون نظر داد
ضمنا حتما یک چکاپ کامل از مسایل کبدی و کلیوی و تیرویید و قند خون انجام بدین
کیسه کشیدن ضایعات بدن تون رو پر رنگ تر میکنه پس از لیف ساده استفاده کنین

اگر یک پسر بیست سه ساله روی بازو ها و شانه و همین طور رویش مو های نازک را مشاهده کند نشانه چیست؟ ایا راهی برای از بین برنا یا کاهش سرعت رویش ان ها وجود دارد

رویش مو در بدن آقایان امری طبیعی هست
مگر اینکه رشد بیش از حد و غیر معمول داشته باشند که باید از لحاظ هورمونی و غدد بررسی

اینکه می گویند مصرف فیناستراید و ماینوکسیندل باعث رویش مو های زاید در پیشانی وطراف چشم ها می شود راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ ایا ماینوکسیندل خاصی وجود دارد که این اثار را در پی نداشته باشد؟

فیناستراید در درمان ریزش مو مدل آقایان استفاده می شود و در فولیکول های مو جلوی سر نقش دارد و مکانیسم هورمونی در ریزش موی آقایان را مهار میکند
ماینوکسیدیل به صورت موضعی در ناحیه سر استفاده می شود و نقش زیادی در رشد موهای جاهای دیگر بدن ندارد
شما از ماینوکسیدیل فقط در قسمت جلوی سر استفاده کنین و مراقب باشید روی صورت شما نریزد

خداییش من بیشتر از همه احتیاط می کنم و بجای فیناستراید اسپیرولاکتیون 200 مصرف می کنم ماینو کسیندل هم با احتیاط مصرف می کنم اما نمی دانم چرا بغل چشم هام شروع به رویش مو کرده
علاوه بر این ها ذره ای فایده هم نداشته اند یعنی نه جلوی ریزش گرفته می شود و نه باعث رویش مو می شود قرص زینک10 و فونیک اسید اهن هم مصرف می کنم

به هر حال اینها درمان موقتی هستند
ریزش موی مردانه ارثی هست
ولی تیرویید و کم خونی رو بررسی کنید

در مورد طبیعی بودن رشد مو در بدن اقایان که گفتید، مگر سن طبیعی رشد مو در بدن مردان سن 17 الی 20 سالگی نیس در حالی که من الان 24 سال سن دارم ؟ به نظر شما چه قرصی بخورم از حجم این موها کم می گردد

با متخصص پوست به صورت حضوری مشورت کنید

ایا این راست است که انسات در دوران بلوغ بیش از حد تشنه می شود