ب.ق
عنوان :

بیخوابی در شب

متخصص طب سالمندان
با وجود مصرف داروهای خواب آور همچنان دچار بیخوابی هستند هم ترانکوپین هم یاسنال مصرف میکنند توصیه دیگری دارید؟

در مورد بیمار بیشتر توضیح بدین
سن و جنس و سابقه بیماری ها؟

به نظر میاد دمانس دارند
در بیمار دمانس داروی خواب آور توصیه نمی شود چون وضعیت شناختی را بدتر می کند
از داروی ملاتونین 3میلی قبل از خواب براشون استفاده کنید

سلام روزتون به خیر
مادرم 87سالشوته بیماری دیابت دارندآتورو استاتین والسارتان سوستاک آ اس آ پلاویکس فوروزماید متورال 50 و آمیلو پرس داروهاشون است جراحی قلب باز در سال 86داشتند دوسال پیش برادرم در خواب سکته کردند در سن 68سالگی از اون به بعد شرایط پیچیده شدتا الان که مادر با 120کیلو وزن و دیابت که روزی سی واحد صبح و 30واحد شب لنتوس میزنند و ظهر 10واحد نوو راپید
اما به هیچ وجه شب نمیخوابند
قرصهای ترانکوپین و یاسنال رو برای آرامششون دادند ولی فایده نداره

یاسنال داروی حافظه هست
بهتر هست مادرتون ویزیت بشن تا مشکلات شوم بیشتر ارزیابی بشن و داروی مناسب تجویز شود

میشه ویدیویی ویزیت بشن؟
بسیار سپاسگزارم
سلام عزیزم الحمدلله شرایط مادر خیلی بهتر شد دیشب چهار ساعت خوابیدند که اصلا بی سابقه بودند البته در بینش بیدار شدند اما بی قراری نکردند واقعا ممنونم
پرستارشون می گفت خدا رو شکر زحمت شما یک دختر بالاخره جواب داد
ببخشید در مرد داروی لاغری هم میتونم از نظرات شما استفاده کنم؟
آمپول ویکتوزا و قرصگلوریپا
دارو رو تهیه کردم ولی هنوز برای مادر استفادهنکردم

داروی لاغری به هیچ عنوان توصیه نمیشه
عوارض دارن

اما دکتر غدد گفت برای اینکه بتونیم روی پاهاشون بلندشون کنیم باید مصرف کنند
مادر کمی هم نارسایی کلیوی دارند و باید راه بروند تا مشکل حل شود
باز هم از لطفتان سپاسگزارم خیلی محبت کردید

با نارسایی کلیوی که اصلا نباید داروی متفرقه مصرف کنن