س.س
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
من از سال 87 به علت نامنظمی پریودی به متخصص زنان مراجعه کردم بعد آزمایش و سونو گفتن شما تنبلی تخمدان داری و باید تا آخر عمرت سیپروترون کامپاند بخوری من سه سال خوردم و طی این چند سال مرتب مراجعه کردم به دکترای زنان دیگه و اونا هم گفتن همینو ادامه بده تا اینکه تا سال 96 .طی این سال ها هم استرس زیادی داشتم به علت درسی که میخوندم هم اینکه تغذیه مناسبی نداشتم . تا سال 96 پیش یه دکتر عمومی رفتم گف نباید انقد زیاد سیپروترون میخوردی .آزمایش تیروئید نوشت .متوجه شدم که کم کاری تیروئید دارم که با خوردن لووتیروکسین به مدت چند ماه برطرف شد.از سال 88 تا 96 موهام ریزشی نداشت که به چشم ببینم ولی کاهش حجم داشتن و اینکه انگار رشد نمیکرد .
الانم هنوز احساس میکنم باز داره حجم موهام کمتر شده فکر کنم یک پنجم قبلا شده.