س.د
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشین، بنده 33 سال سنم هست و خانوم هستم از سن بلوغ بدن یعنی بازو و پشت و همچنین صورتم جوش میزد از همون اوایل با مراجعه به پزشکان مختلف تمام راه های درمانی هم موضعی و هم دارویی که شامل آنتی بیوتیک ها بود سپری کردم اما نتیجه ای نداشت تا چند سال پیش که به دکتری مراجعه کردم ایشون دو روز در هفته برام راکوتان تجویز کردن و جوش های من کنترل شد اما بعد از قطع دارو دوباره شروع یه جوش زدن کردم سه سال پیش دوباره به پزشکی مراجعه کردم و ایشون گفتن نحوه مصرف رو پزشک قبل اشتباه تجویز کردن و ما چیزی به عنوان دو روز در هفته نداریم برام به مدت 4ماه روزی یکی یعنی جمعا 120 عدد تجویز کردن و من هر ماه براشون آزمایش میکردم تا از سلامت کبدم مطمین باشن که خداروشکر دوره 4ماهه بدون مشکل تموم شد اما بعد از گذشت یکسال دوباره جوش ها عود کرد و دوباره جوش زدم اما فقط صورت دیگه بدنم جوش نمیزنه حالا میخوام شما راهنمایی کنین که من باید چند تا قرص به چه مدت مصرف کنم وزنم 55کیلو هست و کسانی که قبلا راکوتان مصرف کرده بودن میگفتن تعداد مصرفم دوره قبل نسبت به وزنم کم بوده
حالا از شما کمک میخوام چون واقعا دیگه از مراجعه به پزشکان مختلف و هزینه ها اذیت شدم و خسته
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین

سلام من صرفا می تونم یه راهنمایی کلی بکنم دوز مصرفی شما در هر دو دوره کم بوده البته راکوتان از کم شروع می شه و بعد دوزش زیاد می شه و بعد از کنترل کامل جوشها دوز تدریجا کم می شه اگه مایل هستین تحت نظر من باشین عکس بفرستین و طبق تعرفه سایت حق ویزیت باید پرداخت بشه