ح.ع
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود 10 ماه پیش ناحیه پشت گردن وشانه وکمروبازو شروع به جوش های گنده وپشت گردن بصورت بسیار ملتهب و کروک شد.. کشت انجام دادم همه آزمایشات انجام دادم حتی HIV آنتی بیوتیک های خوراکی داکسی ساکیلن،کلیندامایسین150 و300،ازیترومایسین ریفامپین ، ایزوترتینویین،حدود 8 ماه بیشتر طول کشید با سختی جوشهای شانه و کمر کمتر شدن. ولی پشت گردن هنوز آدمه داره یه مدت صاف میشه باز خیلی گنده میریزه بیرون. ودست که میکشم پشت گردن جاهایی هم که جوش رفته بصورت برآمده هستن و فعال هستن وهر از گاهی باز می ریزن بیرون و باسختی میرن.. انواع پمادهای موضعی هم استفاده کردم تحت نظر دکترمحمدرضا نمازی بیمارستان شهید فقیهی شیراز هستم.اخرین مرحله گفتن باید بستری شم چون باز با مصرف همه راه ها پشت گردن جوش می زنم هنوز. ولی بخش اتفاقات دکتر قهار ترس که معاینه کردن. گفتن نیاز به بستری نیست.. فقط باید پماد موپیروسین مخاطی (بینی) فقط خارجیش که تو ایران اصلا گیر نمیاد از خارج تهیه کنم.. لطفا کمک کنید ممنون
سلام خسته نباشید..اینو میخواستم به ادامه صبحت هام اضاف کنم..جواب همه آزمایشات خون خوب و نرمال بودن... چربی خون، چربی کبد و کلا چک آپ کامل. اچ آی وی هم منفی بود. سونو گرافی هم مشکلی نداشت خوب بود... ناحیه شانه و کمر نسبت به قبل خیلی بهتر شدن حداقل جوش خیلی خیلی کم میزنه فقط جای جوشهای قبل بصورت لکه های قرمز و قهوه ای مونده.. ولی هر از گاهی ناحیه باز دونه های قرمز کوچیک و تعدادی بزرگ هنوز میزنه. ناحیه گردن هنوز جوشهای قبل ادامه داره بسیار ملتهب و بزرگ... حدود دوماه هم دیگه کلا مصرف هیچ دارویی ندارم.

من صرفا می تونم یه راهنمایی کلی بکنم درمان شما پیچیده هست بهترین گزینه راکوتان با ریفامپین است احتمالا دوز کامل نشده اگه مایل هستین تحت نظر من باشین عکس بفرستین و حق ویزیت طبق تعرفه سایت پرداخت بشه