ک.ک
عنوان :

سلام.عقب افتادن پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام . می خواستم بدونم کیست هموراژیک باعت عقب افتادن پریود میشود دکتر قرص ال دی هم بهم داده 3 روز می خورم .بایدپریودمیشدم این یکی دوروز.کیست میتونه دلیل عقب افتادن باشه؟؟ازمایش خون الان میتونه حامله بودن رو100درصدمشخص کنه؟؟

سلام عزیزم بله ازمایش خون میتونه الان نشون بده... درجه اول باید بارداری بررسی بشه ولی کیست هم میتونه عامل باشه گلم..