ا.م
عنوان :

بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید و 62 ساله

فوق تخصص روماتولوژی
مادرم چندین ساله مبتلا به آرتریت روماتوئید هستن و از شش
ماه پیش سرفه های شدید داشتن و با حالت خفگی از خواب
بیدار میشدن و بعد از اون هم از مردادماه کلا توان حرکتی از ایشون سلب شد و پزشک معالجشون با تغییر بعضی از داروها و تغییر دوز مصرفی بعضی از داروهای قبلی کمک کردن که یه مقدار حالشون بهتر بشه و توان حرکت رو بدست بیارن اما با فاصله کمتر از یک ماه دچار کهیر و تب و لرز شدن که با مراجعه به پزشک روناتولوژیست و پزشکهای مختلف دیگه تقریبا دو هفته طول کشید تا مقداری از شدت التهاباتش
کاسته بشه ،سوال من اینه که امکان ابتلا به واسکولیت هست؟ و توصیه شما برای از این به بعد چیه ؟آیا خطری قلبشون رو تهدید نمیکنه ؟

با سلام
لطفا عکس و آزمایشات بیمار رو بفرستید