م.ن
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام میخواستم بپرسم چرا با اینکه شربت کتوفتین برای نوزاد زیر 6 ماه ممنوعه دکتر واسه دخترم تجویز کردن.دوزش هم 10 الی 70 واحد

سلام
تجویز انتی هیستامین ها برای سن زیر دو سال به ویژه سن کمتر از 6 ماه ممنوعه . اگرچه این شرایط به خصوص برای انتی هیستامین های نسل یک با خاصیت خواب اوری هست . کتوتیفن جزو نسل دو هست و اگر ما شرایط واضح الرژی رو ببینیم میشه با احتیاط تجویز کرد

خیلی ممنون از راهنماییتون خانوم دکتر.فقط میخواستم در مورد مصرفش سوال بپرسم دستورش 10 الی 70 واحد صبح و شبه منظورش اینه که روز اول 10 واحد روز دوم 20 واحد الی 70؟؟

بله مصرف کتوتیفن همیشه به صورت تدریجی هست . معمولا با حداقل دوز شروع میشه و طی 5 روز به ماکزیمم میزان مجاز برای سن میرسه .
طبق دستور پزشکتون مصرف بفرمایید

باتوجه به سن شیرخوار شما
بهتره با نیم سی سی روزانه و سپس نیم سی سی هر 12 ساعت و بعد صبح نیم سی سی شب اسی سی و نهایتا 1 سی سی هر 12 ساعت ادامه بدین

طی 4 الی 5 روز تدریجا دوز رو بالا میبرین تا به یک سی سی هر 12 ساعت برسه و روی همین دوز ادامه میدین

خیلی ممنونم .لطف کردید خانوم دکتر عزیز⚘⚘