ن.ا
عنوان :

کولیک

متخصص بیماری های کودکان
باعرض سلام دکتر من برا کولیک دختر ک دوماه و نیمه قطره بیوگایا می دادم ک تموم شد و دیگه گیر نیاوردم الان دوباره به شدت گریه می کنه سگا گریپ و ایزی کول رو هم امتحان کردم اثر نداشت درضمن دخترم رفلاکس هم داره کولیکز و گرمیچر گفتید ندم بهش الان چه دارویی بدم؟

سلام
مخلوط افشره نعناع و نبات سفید
سگاگریپ
ایزی کول و اینفاکول مناسب تر هستند ولی اگر ریفلاکس کنترل شده باشد گریپ میکسجر نیز میتوانید بدهید