م.ح
عنوان :

زبونش برفک زده

متخصص بیماری های کودکان
سلام، خسته نباشید دکتر پسرم 2ماهه اس، و روی زبونش برفک زده،و اسهال افتاده اسهالش کش دارو آبکیه، و ی چیزایی مثل خلط داره،و وقتی دسشویی میکنه باید حتما سریع بشورمش، میسوزه پاش، شما چی تجویز میکنید؟! امکان اینک عفونت داشته باشه هست! ؟

قطره نیستاتین روزی 4بار به محل برفک بمالید و هر شش ساعت یک سی سی بخورد تا جهت قسمت حلق و گوارش و قرمزی پوشک بهتر شود

برای ناحیه پوشک از سودوکرم استفاده کنید

ممنونم، یعنی عفونت نداره؟!
پس برای اسهالش چیکار کنم خیلی بد اسهال میره
ببخشیدتا چند روز قطره رو مصرف کنه؟؟

برای اسهال قطره پدی لاکت روزی پنج قطره بدهید

قطره نیستاتین پنج الی هفت روز

خیلی ممنون،
تعداد دفعات بیرون رویش مثل همیشه اس، منتها ابکی و کش داره و چیزایی مثل خلط وجود داره،
خیلی ممنونم دکتر