ه.م
عنوان :

لیپیوم

متخصص داخلی
با سلام مرد 27 ساله نزدیک دوساله توده چربی لیپیوم روی کشاله ران چپ قرار داره وبدون تغییر اندازش طی این مدت درمان وراحلی که بتونم از بینش ببرم بدون عمل جراحی باشکر

سلام ممکنه غده لنفاوی باشه؟کشاله ران رو سونوگرافی کردید؟

اگر لیپوم (چربی و خوش خیم) باشه ترجیحا دستش نزنید ع
مل جراحی هم میشه کرد
چاره دیگه ای نیست
به جراح هم مراجعه کنید حتما

باسلام جدد خانم دکتر بله سنو گرافی دادم دکتر فقط اندازشو مشخص کرد و میگفت باید ام ارای بدید تا مشخص بشه

خب پس حتما mri هم انجام بدید لطفا چون حتما نیاز بوده برسی بیشتر بشه

با سلام مجدد سپاس گذارم خانم دکتر