ا.ع
عنوان :

رشد مو و ناخون

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
من رشد مو بسیار کندی دارم به طوری که فکر میکنم اصلا بلند نمیشن از طرفی هم میخوام ناخونامو بلند کنم و ناخون هامم تا یه حدی (خیلی محدود)بلند میشن و توقف رشد میکنن علت و راه درمان چیه .

پاسخ یک کلمه ای یا یک جمله ای کار اسانی نیست ، تغذیه ، عوامل ارثی ، عصبی ، بیماریها مثل کمخونی ، مشکلات تیرویید ، بیماریهای عفونی و داخلی و...... علل مختلفی دارد باید نزد متخصص پوست بروید و بعد از معاینه در صورت لزوم بررسی بیشتر صورت گیرد

خیلی ممنون از توصیه هاتون حتما به پزشک مراجعه میکنم خدا نگدارتون .