م.م
عنوان :

تب و ورم لوزه

متخصص بیماری های کودکان
سلام.از دیروز پسرم که هفت سالشه بیحاله و سه یا چهار روزه که سرفه میکنه.امشب هم حدود نه ساعتی هست که تب زیادی داره.بهش شیاف و ایبوپروفن دادم.خواستم ببینم ایبوپروفن دوقاشق غذا خوری براش خوبه یازیاده البته با این شرایطش!وزنش هم حدود26هست.

سلام استامینوفن رو میتونین 13 سی سی هر 4_6 ساعت بدین بروفن هر 6_8 ساعت میشه داد ده سی سی با توجّه به وزنش مناسبه فقط هر بار یا استامینوفن یا بروفن بدین دو تا رو همزمان ندین

سلام دوباره.ممنونم خانم دکتر
اگر تو 24ساعت تبش نیومد پایین باید چیکار کرد.یعنی علارغم دادن بروفن اگه تبش رو همون 28یا29بود

تب های ویروسی هم ممکنه دو سه روز یا گاهی بیشتر طول بکشه اگه تب بالا بیشتر از 48 ساعت داشت یا علایم دیگه مثل سرفه های خلط دار و بی حالی داشت حتما برای معاینه به پزشک اطفال مراجعه کنین اگه علائم شدید باشه یا طول بکشه ممکنه نیاز به آزمایش یا عکس هم باشه

دمای بدن بالای 37/5 درجه زیر بغل تب محسوب میشه و نیاز به استامینوفن داره

🙏